Value 12993154 video kabel adapter 0,1 m Mini DisplayPort DisplayPort + DVI + HDMI Zwart

32,11
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Value 12993154 video kabel adapter 0,1 m Mini DisplayPort DisplayPort + DVI + HDMI Zwart

Mini DisplayPort 1.2 naar HDMI, DVI en VGA adapterGebruik deze DisplayPort versie 1.2 multi-port adapter om een computer of notebook met Mini DisplayPort uitgang te verbinden met een DVI, HDMI of VGA kabel vanaf uw monitor, TV of projector.

Geschikt voor de volgende resoluties:- Mini DisplayPort > HDMI: geschikt voor resoluties tot 2560 x 1600 @ 60 Hz / 3840 x 2160 @ 30 Hz
- Mini DisplayPort > DVI: geschikt voor resoluties tot 1920 x 1200 @ 60 Hz
- Mini DisplayPort > VGA: geschikt voor resoluties tot 1920 x 1200 @ 60 Hz

Geschikt om uw systeem uit te breiden met 1 monitorMet deze adapter heeft u de mogelijkheid om 1 monitor aan te sluiten, u kunt niet tegelijkertijd een HDMI, DVI en/of DisplayPort monitor aan sluiten. Wel heeft u met deze adapter de meestvoorkomende video-aansluitingen voorhanden. Vooral wanneer u met uw notebook veel verschillende werkplekken bezoekt, is het handig om deze adapter in uw notebooktas te bewaren. Zo kunt u uw notebook overal en altijd aansluiten.

Compatibel met Apple MacBookDeze kabel kunt u gebruiken om uw Apple MacBook te verbinden met een tweede scherm. Uw MacBook dient te beschikken over een Mini DisplayPort uitgang of een Thunderbolt uitgang. De volgende MacBook modellen beschikken over een Mini DisplayPort of Thunderbolt uitgang:
- Apple MacBook Pro Retina (modellen 2012 - 2015)
- Apple MacBook Pro (modellen 2009 - 2012)
- Apple MacBook Pro (modellen 2009 - 2017)
- Apple MacBook (modellen 2008 - 2010)

Zie 'geschikt voor' tabblad voor een compleet overzichtOp het tabblad 'geschikt voor' vindt u een uitgebreid overzicht van compatibel modellen.

Passieve convertering: geschikt voor DisplayPort Dual Mode (DP++)Standaard is het DisplayPort signaal niet compatibel met TMDS, het tramsmissieprotocol voor HDMI of DVI. Wel is het mogelijk een HDMI of DVI signaal over de DisplayPort kabel te sturen dankzij de standaard DisplayPort Dual Mode. Een DisplayPort Dual Mode poort herkent u aan het DisplayPort logo met daarin twee plustekens (DP++). Vrijwel alle apparaten met DisplayPort uitgangen sinds 2009 ondersteunen DisplayPort Dual Mode. Hierdoor is de kans groot dat ook DisplayPort poorten zonder plustekens (DP++) gewoon Dual Mode ondersteunen. Heeft uw DisplayPort poort geen Dual Mode ondersteuning? Dan heeft u een actieve DisplayPort adapter nodig.

Wat is DisplayPort?DisplayPort is een audio- en videostandaard ontwikkeld door de Video Electronics Standards Association (VESA). Deze standaard bestaat sinds 2005 en wordt voornamelijk gebruikt voor de overdracht van beeld, bijvoorbeeld tussen computer en beeldscherm. Verschillende fabrikanten, waaronder ATI, Dell, HP, Samsung, Philips en Intel, zitten achter de DisplayPort standaard. HDMI is een grote concurrent van DisplayPort, alleen is deze laatste aangezien er geen royalty's of licenties betaald hoeven te worden, goedkoper te implementeren. Daarnaast wordt een DisplayPort kabel vaak gebruikt om een VGA of DVI kabel te vervangen. Een kleine variant van de DisplayPort kabel is de Mini DisplayPort kabel.

Mini DisplayPortDiverse nieuwe notebooks zijn voorzien van een Mini DisplayPort aansluiting. Hier kan een kabel of adapter op aangesloten worden die kan verlo naar (mini) DisplayPort, HDMI, DVI en VGA.

Wilt u dit artikel gebruiken voor een Apple MacBook?MacBook Pro modellen vanaf oktober 2008 hebben een Mini DisplayPort aansluiting, modellen voor oktober 2008 hebben een Mini DVI aansluiting. Deze poorten zien er verschillend uit, controleer daarom goed de afbeelding bij dit artikel.

Mini DisplayPort VS ThunderboltEen Mini DisplayPort kabel is bedoeld als video kabel tussen een monitor en een computer. U kunt een Mini DisplayPort kabel verbinden met een Mini DisplayPort uitgang, maar ook met een Thunderbolt uitgang. De Thunderbolt poort is volledig compatibel met Mini DisplayPort (en andersom). Een Thunderbolt kabel is bedoeld voor razendsnelle overdracht van data en is de vervanger voor USB, SATA, FireWire en andere bussen. Om gebruik te maken van deze enorme hoeveelheid bandbreedte heeft u een Thunderbolt kabel nodig. Maar voor het aansluiten van een monitor is een Mini DisplayPort kabel of adapter voldoende.