Grijze Hirschmann splitter DFC2104 met 2 uitgangen - 3,7 dB / 5-1250 MHz

9,61 8,17
4 Prijzen, De beste prijs bij Elektroshop.nl


Merk:

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en GLS

Over Grijze Hirschmann splitter DFC2104 met 2 uitgangen - 3,7 dB / 5-1250 MHz

Hirschmann splitter DFC2104 met 2 uitgangen - 3,7 dB / 5-1250 MHzGebruik deze Hirschmann DFC 2104 splitter om binnen uw CAI installatie 1 signaal te splitten naar 2 signalen. U kunt bijvoorbeeld 1 uitgang van een versterker splitten naar 2 gelijkwaardige uitgangen. De schroefbare F-verbinding garandeert een optimale connectie.

Kenmerken:- hoge afscherming: Class A+
- optimale bescherming tegen 4G/LTE
- frequentiebereik: 5 - 1250 MHz (1,2 GHz Ready)
- demping: 3,7 dB / 3,7 dB
- geschikt voor gebruik met MOKA / MA systemen (MoCa Compliant)
- geschikt voor gebruik bij installaties met retourverkeer (retourgeschikt)
- Ziggo Geschikt (12), KabelKeur en Caiway gecertificeerd

De DFC 2104 kan gebruikt worden voor het doorgeven van:- analoge en digitale TV en radio
- High Definition TV (HDTV)
- interactieve TV waaronder Video On Demand en Uitzending Gemist
- frequenties tot 1,2 GHz
- MoCa signalen (internet over coaxkabel)
- kabelinternet en telefonie

Wanneer gebruikt u een multitap en wanneer gebruikt u een splitter?Een multitap gebruikt u om een versterkt signaal te verdelen over het aantal TV's in huis. Omdat de TV op zolder verder weg staat dan de TV in de huiskamer is het noodzakelijk om een sterker signaal naar zolder te sturen dan naar de woonkamer. Bij een multitap heeft u deze keuze en geldt hoe lager de demping, hoe sterker het signaal. Via de doorlusaansluiting kunt u bijvoorbeeld nog een 2e multitap aansluiten op bijvoorbeeld een andere verdieping.
Een splitter gebruikt u om een signaal gelijkwaardig te splitten. Dit kunnen meerdere TV's zijn, maar bijvoorbeeld ook 2 of meer multitaps op verschillende verdiepingen in huis.

Aarde aansluitingU dient uw CAI installatie maar op 1 punt te aarden. Sluit bij voorkeur uw abonnee overname punt (AOP) aan op het aardingspunt in uw meterkast. Is dit niet mogelijk, dan de versterker. Indien dit niet mogelijk is, dan uw verdeler.

4G/LTE beschermingDeze signaal verdeler is 4G LTE afgeschermd, wat betekent dat u storingen als gevolg van 4G LTE signalen uitsluit. Om uw installatie volledig te beschermen tegen 4G LTE signalen dienen alle materialen over deze afscherming te beschikken.

Bescherm uw CAI installatieGeef overspanning geen kans om schade toe te brengen aan uw TV's, decoders, versterkers en andere apparaten aangesloten op uw CAI installatie. Sluit daarom een overspanningsbeveiliging aan op de ingang van uw antenneversterker. Alle andere onderdelen in uw CAI installatie zijn nu beschermd.