Beige Atlas Element Integra High-End Subwoofer 1:1 kabel - 2 meter

63,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
beige

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Beige Atlas Element Integra High-End Subwoofer 1:1 kabel - 2 meter

Atlas Element Integra High-End Subwoofer 1:1 kabelGebruik deze kabel om een subwoofer te verbinden met een PRE out / Subwoofer uitgang op uw versterker of receiver.

Kenmerken:- ontwor voor gebruik bij o.a. hoge kwaliteit subwoofers, high-end hi-fi systemen en andere componenten in hoogwaardige thuissystemen
- realiseert een dynamisch, krachtig maar gecontroleerd geluid
- biedt een uitstekende immuniteit voor interferentie en ruis
- bij uitstek geschikt voor installaties met meerdere bronnen en langere kabellengtes, die meestal nodig zijn voor een optimale plaatsing van de subwoofer
- geavanceerde Integra niet-magnetische RCA-connectoren
- koud gelaste, soldeervrije contacten voor een ultieme signaalverbinding tussen kabel en connector
- 99,9997% koperen geleiders van Ohno Continuous Casting (OCC) voor ultieme signaaloverdracht
- de ader wordt geïsoleerd door een diëlektrisch polyethyleen voor een extreem laag verlies
- volledig afgeschermde kabel met zuurstofvrij koperen gevlochten afscherming (OFC, 90%)
- biedt maximale weerstand tegen EMI (Elektromagnetische Interferentie) en RFI (Radio-Frequency Interference)
- deze kabel biedt een waardevolle upgrade van de prestaties ten op zichte van eenvoudige kabels
- garantie: 5 jaar (na registratie)

Subwoofer met stereo ingangSommige subwoofers hebben 2 audio ingangen heeft, namelijk 1x tulp voor audio signaal links en 1x tulp voor audio signaal rechts. Dit komt u vooral tegen bij subwoofers waar ook direct luidsprekers op aangesloten kunnen worden, maar ook bij reguliere subwoofers. De meeste versterkers daarentegen hebben maar 1 tulp uitgang voor de subwoofer, waarbij meestal PRE OUT of SUB OUT staat. Indien uw subwoofer bij één van de tulp ingangen LFE of MONO heeft staan, dan is een enkele tulp kabel voldoende en hoeft u de andere poort niet te verbinden. Bij de subwoofers waar dit niet bij staat voldoet een enkele tulp kabel ook, al zou u voor de zekerheid de handleiding van uw subwoofer erop na kunnen slaan.

Ohno Continuous Casting (OCC)Copper by Ohno Continuous Casting (OCC) is een gepatenteerde methode die ontwikkeld is door professor Ohno van het Istitute Of Technology in Japan. Met deze methode claimt Ohno Continuous Casting 99,9997% puur zuurstofvrij koper te kunnen ontwikkelen, in tegenstelling tot veel andere fabrikanten die door de aanwezigheid van zuurstof, zwavel, lood, antimoon en aluminium niet hoger komen dan 99,97%.

AtlasAtlas is een succesvolle onafhankelijke Britse fabrikant van high-end audiokabels. Op enkele uitzonderingen na worden alle Atlas producten ontwor, geproduceerd en getest in Kilmarnock, Ayrshire, in het westen van Schotland. Atlas kabels worden algemeen beschouwd als het beste wat op de markt verkrijgbaar is en hebben onderscheidingen ontvangen in o.a. Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Reviews en awardsDe Atlas Element serie heeft 3 jaar op rij What Hi-Fi? awards gewonnen
Meer informatie over de What Hi-Fi awards