Zwarte Vogel's DesignMount NEXT 7345 - Tv beugel

399,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Vogel's DesignMount NEXT 7345 - Tv beugel

Vogel's Sound Upgrade Vogel's bestaat 45 jaar en dat vieren wij! Krijg nu een gratis Sound Upgrade bij aanschaf van de Vogel's DesignMount Next 7345. Zo heb je alles in één: draaibare muurbeugel + geïntegreerde soundbar + draadloze subwoofer van Vogel's voor de ultieme kijk- en luisterbeleving.
Hoe werkt dit?
Heel simpel, bestel hier de Vogel's SoundMount Next 8365 voor dezelfde scherpe prijs van € 399,-. De actieperiode loopt t/m 31 maart 2019.

Vogel's DesignMount Next 7345


Elegantie en flexibiliteit in één TV-muurbeugel. De Vogel's DesignMount is ontworpen voor de lange duur. Het is een in het oog springende steun met elegante lijnen die een unieke combinatie vormt met een TV. Met de DesignMount NEXT 7345 vouw je je tv moeiteloos tegen de wand en blijft er nauwelijks ruimte over tussen de wand en de steun. Hij glijdt moeiteloos van de wand, kan 20 graden kantelen en tot 120 graden draaien. Het robuuste frame is ontwikkeld voor tv's van 40” - 65” (102 -165 cm) met een gewicht van maximaal 30 kg.

Toen Vogel's deze steun heeft ontworpen, is er een belangrijk stuk van Vogel's erfgoed in gelegd. Vogel's heeft het Screen Protection System erin opgenomen, dat een paar jaar geleden door Vogel's is ontwikkeld, dit voorkomt dat de TV tegen de wand stoot. Het magnifieke aan deze steun is de soepele beweging. Een licht duwtje met één vinger is genoeg om de steun te draaien. Dat noemen ze bij Vogel's Smart Movement. Kabels kunnen weg gewerkt worden voor een gestroomlijnd en opgeruimd gezicht. Vogel's heeft het allerbeste van hun andere succesvolle producten genomen en dit gecombineerd in een nieuw concept met een ongekend luxueuze uitstraling.


De voordelen volgens onze specialist
Stijlvolle high-end design tv beugel, gebouwd op een robuust frame.
Draai je tv probleemloos tot 120°, en kantel je televisie tot wel 20 graden.
Ultieme kijkervaring voor overal in de kamer, voorzien van het Screen Protection System.
Smart Movement Mechanism - zet je TV met één vinger in de juiste stand.
In de doos zit:
Vogel's DesignMount Next 7345 tv beugel | Fischer pluggen | Montagemateriaal | Handleiding
Materiaal:
Metaal
Voorraad: