UniBracket Universele OLED TV Wandbeugel - Licht Kantelbaar - Geschikt Voor 32-65 Inch - Wandsteun / Muurbeugel / Ophang Beugel - Zwart

49,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over UniBracket Universele OLED TV Wandbeugel - Licht Kantelbaar - Geschikt Voor 32-65 Inch - Wandsteun / Muurbeugel / Ophang Beugel - Zwart

Deze TV beugel is speciaal ontworpen voor OLED TV's. OLED schermen hebben ten opzichte van normale LED en LCD TV's een andere manier van ophangen. De gaten zitten bij een OLED TV aan de onderkant van de TV en laten we eerlijk zijn, als het even kan wil je deze TV ook zo plat als mogelijk tegen de wand op hangen, je OLED scherm is immers ook zo plat als een dubbeltje.

Deze OLED TV beugel is super dun, licht kantelbaar( + 5 ° / - 8 °) en komt 53mm van de wand. Geschikt voor schermen van 32 t/m 65 inch met een gewicht van maximaal 30 kg. De beugel is voorzien van een minimaal VESA gatenpatroon van 100 x 100mm tot maximaal 400 x 200 mm. Gemaakt van staal en aluminium en voorzien van een laag poedercoating die krassen voorkomen. Daanraast zit er een vilt bij, welke tussen de beugel en de TV geplaatst kan komen om ook op de TV de kans op krassen te voorkomen.

De installatie is eenvoudig, je hangt één deel van de beugel op de wand, de andere bevestig je op de TV en je hangt de TV met beugel op het deel van de beugel aan de wand. Het systeem zal ziczhelf automatisch borgen, mocht je de TV toch even van de wand af willen tillen, dan trek je aan de kabel die je op de foto ziet en daarmee trek je het borgsysteem los.

Specificaties:
Geschikt voor OLED schermen van 32 t/m 65 inch)
Maximale belasting: 30 kg.
Minimaal VESA Gatenpatroon: 100 x 100 mm
Maximaal VESA Gatenpatroon: 200 x 400
Materiaal: Staal / Aluminium
Voorzien van Poedercoating laag
Kantelbaar: + 5 ° / - 8 °
Afstand tot de wand: 53 mm
Geschikt voor curved: Ja
Voorzien van EVA schuim op de plaat, voor maximale bescherming en grip
Voorzien van borgsysteem met quick release functie
Incl. handleiding en installatie materiaal
Kleur: Zwart