Zwarte Tectake TV muurbeugel 17-42 inch (43-107cm) kantelbaar draaibaar

25,90
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Tectake TV muurbeugel 17-42 inch (43-107cm) kantelbaar draaibaar

Originele TecTake tv muurbeugel. Geschikt voor platte beeldschermen / Flatscreen´s van 26 - 42 inch (66-107cm) (let op de bevestigings afstanden op uw TV) Geschikt voor tv´s met een maximaal gewicht van 75 kg. De muurbeugel is
zwenk- en draaibaar.

Let op: controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de televisie voor je deze beugel aanschaft. De VESA afmeting is de afstand tussen de montage gaten op de achterkant van je tv.

Bijzonderheden:

Hoge stabiliteit
Geïntegreerde waterpas voor eenvoudige montage
VESA 75 x 75 tot 200 x 200

Technische informatie:

Geschikt voor bevestigings afstanden van 7,5 - 20 cm
in hoogte en van 7,5 - 20 cm in breedte
Draaibaar -8° tot 12°
Afstand van de muur 50 - 360 mm
Materiaal: Staal

Levering specificatie:

TV muurbeugel
Uitgebreid montage materiaal.
handleiding met duidelijk beeldmateriaal.


De door ons meegeleverde pennen en schroeven zijn alleen geschikt voor de installatie aan massief houten- en betonwanden. Zorgt u er voor dat u van te voren weet dat de muur en draagarm het gezamelijke gewicht van tv en muurbeugel kunnen dragen. De tv muurbeugel is uitsluitend geschikt voor in de woning. U dient nooit het maximale gewicht te overschreiden. Zonodig dient u bij een bouwmarkt geschikte pennen en schroeven te halen. Mocht u onzekerheden hebben of iets niet begrijpen, dan raden wij u aan een vakman te raadplegen. Voor een ondeugdelijke bevestiging nemen wij geen verantwoording.


Samenvatting montage:

U zet beide armen voor het ophangen vast aan de achterzijde van uw tv middels de door ons geleverde schroeven.
Teken de gaten af op de muur middels het gatenpatroon en boor de voor u gewenste gaten voor de pennen en schroeven.
U kunt nu de muurbeugel aan de muur vastschroeven.
Het beeldscherm en de houder vastzetten aan het houderplatform en daarna in de door u gewenste postitie plaatsen en vastzetten.
U bent klaar!

*Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat u een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.