Zwarte SpeaKa Professional TV-beugel 106,7 cm (42) - 213,4 cm (84) Kantelbaar en zwenkbaar, Uittrekbaar

79,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Zwarte SpeaKa Professional TV-beugel 106,7 cm (42) - 213,4 cm (84) Kantelbaar en zwenkbaar, Uittrekbaar

Een ongunstige indeling van de woning, meubels die veel ruimte innemen en reflecties door invallend zonlicht kunnen het comfortabele opstellen van uw platte beeldscherm en zo ook het televisiekijken negatief beïnvloeden. De SpeaKa Universal wandhouder voor platte televisies is zowel kantel- als draaibaar voor het optimale perspectief. Dankzij genormaliseerde VESA-gatafstanden is hij geschikt voor een groot aantal LCD-, LED- en plasmaschermformaten en kan hij betrouwbaar boven de grond worden bevestigd. Ideaal voor in de woonkamer, op kantoor, in restaurants, klaslokalen en vergaderruimtes en voor andere zakelijke toepassingen.

Maximale flexibiliteit dankzij dubbele arm
Dankzij het dubbele armsysteem is de televisie heel flexibel draai-, kantel- en uittrekbaar – ideaal voor het optimale perspectief en dus voor perfect beeld, contrast en scherpte. V

eilig aan de wand gemonteerd
De stabiele wandhouder garandeert een veilige montage aan de wand. Daarbij kunnen zelfs grote TV's met een beelddiagonaal tot 213 cm (84) en een maximaal gewicht van maar liefst 45 kg worden gemonteerd.

Het perfecte beeld
Dankzij een geïntegreerd kabelbeheer ziet het er elegant en netjes uit. Storende kabels kunnen eenvoudig achter de houder opgeborgen en perfect worden georganiseerd.

Kleine wandafstand
Met een wandafstand van slechts 8 cm ondanks de kantelfunctie kunnen nieuwe superplatte TV-toestellen vrijwel direct tegen de wand worden gemonteerd.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: