Zwarte SpeaKa Professional SP-TT-05 TV-voet 81,3 cm (32) - 139,7 cm (55) Kantelbaar en zwenkbaar

77,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Zwarte SpeaKa Professional SP-TT-05 TV-voet 81,3 cm (32) - 139,7 cm (55) Kantelbaar en zwenkbaar

TV-standaard voor perfect zicht
De volledig beweegbare TV-standaard is ideaal in de slaapkamer, keuken of woonkamer, bij een vaak wisselende kijkhoek, hoekmontage of ongunstige indeling van de woning. Vooral de TV in de slaapkamer staat vaak op ongunstige hoogte op dressoirs of ladenkasten. Door de draai- en kantelfunctie heeft u altijd het beste zicht op uw televisietoestel - in ieder vertrek.

Montage zonder rommel en boren
In tegenstelling tot de montage van een gewone TV-wandhouder hoeven er geen lelijke gaten in de muur te worden geboord. Dat is zeker in huurwoningen een voordeel. Ook wordt er geen stof en vuil bij de montage van het TV-standaard veroorzaakt. Dit bespaart tijd en irritatie.

Vervang uw onesthetische TV-voet
Veel TV's hebben een voet die niet in het interieur past of die gewoon geen hoogwaardige uitstraling heeft. Vervang deze standaard gewoon door een nieuwe universele TV-standaard: een sokkel van 8 mm dik gehard glas garandeert hoge stabiliteit en zorgt voor een moderne uitstraling. Dankzij de universele VESA-norm is de steun geschikt voor vrijwel elke TV met VESA-gaten.

Stelvlak voor originele TV-voet te klein
Sommige TV's hebben poten die aan de buitenkant van het frame zijn aangebracht. Afhankelijk van de ruimte op het dressoir, sidetable of lowboard, kunnen deze uitsteken over de meubelrand. Deze standaard biedt de oplossing, hij is altijd in het midden onder de TV gemonteerd.

Gebruik wat er al is - universele VESA-montagegaten
Vrijwel elke TV beschikt over gestandaardiseerde montagegaten (VESA). Deze bevinden zich aan de achterkant van uw tv en zijn onbenut. Met de SpeaKa Professional TV-standaard krijgt u alle voordelen van een TV-wandhouder, maar zonder gedoe of kluswerk.

Kies zelf de hoogte van de TV
U kunt de TV dankzij vijf verschillende hoogte-instellingen naar believen op de gewenste positie instellen. Daardoor krijgt u vanaf de bank in de woonkamer of vanuit bed altijd het beste zicht en hoeft u zich niet steeds in allerlei vreemde posities te manoeuvreren.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: