Zwarte One For All WM6252 TV Muurbeugel Wit - Ultra Slim 13/43"

46,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Zwart

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over Zwarte One For All WM6252 TV Muurbeugel Wit - Ultra Slim 13/43"

One for All tv-muurbeugel Geniet van een nieuwe tv-ervaring. Ontdek het discrete ontwerp, de slimme technologie en de buitengewone kwaliteit van de ultradunne serie gemaakt van duurzame materialen.

    -Geschikt voor alle tv-toestellen van 13 tot 43 inch (33,02 cm - 109,22)
    -Variabele uitlijning door draaien (180 °) en kantelen (15 °)
    -Het tv-toestel plat op de muur monteren. Wandafstand 45 mm. Dus de tv maakt bijna zelf deel uit van de muur
    -Elegante Ultraslanke serie. Voor een modern ingerichte woonkamer. Het duidelijke ontwerp maakt de wandmontage de eerste keuze voor uw vier muren!
    Kabelbeheersysteem. Voor een goede geleiding van alle kabels heeft deze tv-muurbeugel een geïntegreerd kabelbeheersysteem.
    -De tweearmige technologie van deze tv-houder is de ideale oplossing voor het installeren van de tv in de hoeken van de kamer of voor het kijken naar de tv in de volgende kamer.
    -Automatisch vergrendelen en ontgrendelen. Installatie alleen mogelijk door één persoon. Het tv-toestel wordt eenvoudig in de muurbeugel vergrendeld door middel van een geïntegreerd vergrendelings- en ontgrendelingsmechanisme. Om de TV te verwijderen, ontgrendel en til de TV eenvoudig uit de TV-wandbeugel.
    Vulling om krassen te voorkomen. Het draagsysteem voor het vasthouden van de tv is zacht gevoerd om krassen te voorkomen.

- EAN: 8716184070877