OneforAll One For All WM 6621 flat panel muur steun 2,13 m (84 ) Zwart, Grijs

57,95
5 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Wit Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over OneforAll One For All WM 6621 flat panel muur steun 2,13 m (84 ) Zwart, Grijs

One for All tv-muurbeugel Geniet van een nieuwe tv-ervaring. Ontdek het discrete ontwerp, de slimme technologie en de buitengewone kwaliteit van de ultradunne serie gemaakt van duurzame materialen.

    -20 mm wandafstand. Het tv-toestel plat tegen de muur monteren. 20 mm wandafstand. Dus de tv maakt bijna zelf deel uit van de muur.
    -Elegante Ultraslanke serie. Voor een modern ingerichte woonkamer. Het duidelijke ontwerp maakt de wandmontage de eerste keuze voor uw vier muren!
    Vulling om krassen te voorkomen. Het draagsysteem voor het vasthouden van de tv is zacht gevoerd om krassen te voorkomen.
    -Automatisch vergrendelen en ontgrendelen. Installatie alleen mogelijk door één persoon. Het tv-toestel wordt eenvoudig in de muurbeugel vergrendeld door middel van een geïntegreerd vergrendelings- en ontgrendelingsmechanisme. Om de TV te verwijderen, ontgrendel en til de TV eenvoudig uit de TV-wandbeugel.
    -De oriëntatie kan eenvoudig worden aangepast met een schroevendraaier na installatie. Zo is de exacte en rechte ophanging van het tv-toestel op elk moment mogelijk.
    Inclusief waterpas. Voor een exacte uitlijning bevat de productverpakking een waterpas.

- EAN: 8716184066351
- Vendorcode: WM6621

Maat:
32,  90
Materiaal:
Metaal,  Staal
Voorraad: