Hama Tilt TV Beugel Klein - 3 Sterren - Zwart

22,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hama Tilt TV Beugel Klein - 3 Sterren - Zwart

Hang je TV op zoals jij dat wilt! Deze muurbeugel van Hama maakt het mogelijk om je televisie aan de muur te hangen, waarbij er slechts 2,2 cm ruimte tussen de muur en de TV overblijft. Daarnaast beschikt de Tilting over het Easy-Fix-systeem voor het makkelijk en traploos instellen van het tv-toestel. Het ophangen van je televisie was nog nooit zo makkelijk!

Let op bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. De VESA afmeting is de afstand tussen de montage gaten op de achterkant van je tv.

Maak optimaal gebruik van het platte design van je TV. Met de Tilting hangt je TV zo dicht tegen de muur aan, dat je enorm veel ruimte bespaart. De Tilting heeft een maximale draagcapaciteit van 25kg en ondersteunt schermen van 19 tot en met 46 inch. De geïntegreerde waterpas maakt het makkelijk om je TV recht aan de muur te hangen.

Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA standaarden: 100 x 100 mm / 200 x 100 mm / 200 x 200 mm / 50 x 50 mm / 75 x 75 mm.

Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat je een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: