Hama FULLMOTION Ultraslim XS 2 Arme TV-beugel 25,4 cm (10) - 66,0 cm (26) Kantelbaar en zwenkbaar, Roteerbaar

33,05 31,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
kleurenmix

Over Hama FULLMOTION Ultraslim XS 2 Arme TV-beugel 25,4 cm (10) - 66,0 cm (26) Kantelbaar en zwenkbaar, Roteerbaar

Met de Hama Fullmotion TV-beugel hang je jouw televisie in stijl aan de muur. Het platte design zorgt ervoor je optimaal gebruikt kunt maken van je TV, terwijl je ook nog een hoop ruimte bespaart in huis. Als je vanaf verschillende posities televisiekijkt, is de Hama Full Motion tv-beugel iets voor jou. Deze muurbeugel zorgt voor een optimale opstelling van het flatscreen in de thuisbioscoop en is volledig beweegbaar. Je kunt de beugel draaien tot 180 graden en kantelen tot 12 graden. Zo heb je nooit te maken met vervelende reflectie op jouw televisie. Als je ver van de tv zit, haal je het toestel tot 31,6 cm naar voren. De Hama Full Motion is geschikt voor 10 t/m 26 inch en kan tot 25kg dragen.

Doordat de Hama Full Motion gebruik maakt van het Easy Fix-systeem hang je jouw televisie snel en simpel aan de muur. Na de installatie kan je de muurbeugel bijstellen om de optimale kijksensatie te ervaren. De bijgeleverde kabelmanager zorgt voor orde en overzicht in je kabels. Ook komt de Full Motion met een geïntegreerde waterpas, waarmee het afstellen nog makkelijker gaat!

Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA* standaarden:
100 x 100 mm / 75 x 75 mm

Goed om te weten:
Bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv-beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft.

In de doos vind je:

  • 1 muurbeugel
  • Schroef set inclusief Fischer pluggen
  • 1 waterpas
  • 1 boormal
  • 1 potlood
  • 1 kabel klem
  • Montage instructies

*Wat is de VESA standaard?
VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat u een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.