Hama TV Plafondbeugel - TV Plafondbevestiging - voor 19-43 inch schermen - kantelbaar - VESA tot 200x200 - zwart

37,18 34,99
5 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Hama TV Plafondbeugel - TV Plafondbevestiging - voor 19-43 inch schermen - kantelbaar - VESA tot 200x200 - zwart

Hama TV-plafondbevestiging – Easy Fix Plafondbeugel - VESA 200x200 - Volledig beweegbaar – tot 46 inch schermformaten - Tot 20KG – Zwart

  • VESA 200X200 PLAFONDBEVESTIGING: De Hama TV-plafondbevestiging met VESA 200x200 biedt een veilige en stijlvolle manier om je televisie aan het plafond te monteren. Met zijn zwarte afwerking voegt het niet alleen functionaliteit toe, maar ook een eigentijdse uitstraling aan elke ruimte.
  • COMPATIBILITEIT VOOR DIVERSE TV'S: Deze bevestiging is compatibel met VESA 200x200, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan televisies. Profiteer van de veelzijdigheid om verschillende merken en modellen veilig aan het plafond te monteren.
  • FLEXIBILITEIT IN KIJKHOEK EN RUIMTEBESPARING: Geniet van flexibiliteit in je kijkhoek door je TV aan het plafond te bevestigen. Dit niet alleen ruimtebesparend, maar biedt ook de mogelijkheid om de televisie op ideale hoogtes te positioneren, waardoor het perfect is voor verschillende ruimtes.
  • EENVOUDIGE INSTALLATIE MET MEEGELEVERDE MONTAGEMATERIALEN: De TV-plafondbevestiging wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen, waardoor de installatie eenvoudig en moeiteloos verloopt. Volg de duidelijke instructies voor een veilige en stabiele bevestiging van je televisie aan het plafond.
  • ROBUUST ONTWERP VOOR BETROUWBARE PRESTATIES: Met een robuust ontwerp biedt deze Hama TV-plafondbevestiging betrouwbare prestaties, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je favoriete programma's en films, wetende dat je TV stevig en veilig aan het plafond is gemonteerd. Transformeer je kijkervaring met deze hoogwaardige plafondbevestiging.
  • Materiaal:
    Metaal
    Voorraad: