Sony HT-XF9000 Soundbar Zwart Bluetooth, Dolby Atmos, Incl. draadloze subwoofer, USB

499,- 399,99
4 Prijzen, De beste prijs bij Otto


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

5,95 voor kleine artikelen vanaf 20 kilo 11.95.
Binnen 5 werkdagen
Retour 14 dagen bedenktijd
Bezorgd door PostNL

Over Sony HT-XF9000 Soundbar Zwart Bluetooth, Dolby Atmos, Incl. draadloze subwoofer, USB

De Sony HT-XF9000 is een revolutionaire 2.1-kanaals soundbar met draadloze subwoofer. Bij deze soundbar met Dolby Atmos-technologie komt het geluid niet alleen vanaf de voorkant en zijkant, maar ook wordt ook verticaal geluid toegepast. Door deze functie wordt het virtuele surrround geluid opgeschaald naar bijna 7.1.2-kanaals audio. Tijdens het kijken naar een film krijg je daardoor het gevoel alsof je binnen in de film zit, zonder dat je over speakers om je heen hoeft te plaatsen. Dit zorgt voor meer beleving dan een standaard soundbar.

Plus- en minpunten van de Sony HT-XF9000
Extra beleving door Vertical Surround Sound uit een 2.1 soundbar
Kamervullend vermogen van 300 Watt
Design sluit perfect aan bij Sony 2018 tv's, maar ook geschikt voor andere merken
Geen ingebouwde Chromecast of Spotify Connect

Belangrijkste kenmerken van de Sony HT-XF9000:
- S-Force PRO vertical Surround produceert audio van bioscoopkwaliteit met Dolby Atmos ondersteuning
- Hi-Res Audio ondersteuning voor kraakheldere klanken
- Bevestig je Soundbar aan de muur om ruimte te besparen
- Sluit naadloos aan bij Sony XF90-serie
- Draadloze subwoofer voor krachtige basklanken

Aansluitingen
Sluit de soundbar eenvoudig aan via de meegeleverde optische kabel of met een HDMI- of AUX-kabel. Verder beschikt de HT-XF9000 ook over een USB-aansluiting waarmee je je favoriete albums vanaf een USB-stick kan afspelen.


Bluetooth
Dankzij de Bluetooth-ingang, kan je ook draadloos muziek streamen vanaf je mobiele apparaten naar de soundbar. Heb jij een Sony Android TV? Dan kan je zelfs een draadloze verbinding maken tussen de TV en soundbar.


Geluidsmodussen
Vijf verschillende geluidsmodussen verrijken je entertainmentervaring. Ga dieper de film in met Home Theatre-modus en ervaar meer actie bij het gamen dankzij de gamemodus die is gemaakt door PlayStation-ontwikkelaars. De sportmodus verfijnt omgevingsgeluiden van publiek zodat je de actie in het stadion kunt voelen, terwijl de muziekmodus de details in elk nummer laat horen. De nieuwsmodus is ontworpen voor duidelijke gesproken dialoog.


Laag design
Dankzij het lage design past deze soundbar perfect onder elke tv, zonder dat het in de weg zit. In de ontwerpstudio van Sony werden de HT-XF9000 en BRAVIA XF90 speciaal op elkaar ontworpen en daarom ziet deze soundbar er zo goed uit bij je tv. Je kunt ze zelfs draadloos verbinden voor een ultra-nette look.


Dolby Atmos
Met Vertical Surround Engine, de nieuwste surround-technologie van Sony, kan je de spanning van Dolby Atmos beleven zonder speakers die op het plafond gericht zijn. Het maakt niet uit in wat voor kamer je zich bevindt, de twee voorste speakers reproduceren 'verticale' audio en creëren virtuele Surround Sound die overal om u heen lijkt te zijn. Hiermee wordt het geluid opgeschaald naar bijna 7.1.2-kanaals audio.