Sony HT-S20R - Soundbar met draadloze subwoofer en losse speakers - Zwart

173,15
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sony HT-S20R - Soundbar met draadloze subwoofer en losse speakers - Zwart

Met de Sony HT-S20R Soundbaar maak je van jouw woonkamer een échte bioscoop. Door de combinatie sounbar, subwoofer en achterspeakers wordt er een 5.1 geluidsinstallatie gecreëerd met een totaal vermogen van 400W. Connect je soundbar via HDMI of bluetooth en kies uit cinema, night mode, voice mode, auto, standaard en music het gewenste geluidseffect. Plaats hem onder je televisie of hang hem op via de meegeleverde wall mount templates.
Hoogwaardig Surround Sound Geniet van indrukwekkend Suround Sound uit afzonderlijke 5.1 audiokanalen met Dolby Digital. Hierdoor komen soundtracks tot leven! Verschillende geluidsmodussen Met een druk op de afstandsbediening kiest u voor de geluidsmodus die het beste bij uw content past. Met de Home Theatre modus voelt en hoort u de actie om u heen, omdat het geluid zich tot achter u verplaatst en u midden in de film zit. Gebruik de Muziekmodus om tot in de kleinste details te genieten van uw favoriete muziek. Met de stemmodus worden de geluidsinstellingen afgestemd op sprak, zodat geen woord u ontgaat. Met de nachtmodus kunt u zelfs 's nachts genieten van een film met indrukwekkend geluid. Met deze functie hoort u zelfs met een zacht volume alles toch kraakhelder dankzij de geoptimaliseerde geluidsbalans.
Speel uw lievelingsmuziek af Stream eenvoudig uw favoriete muziek met behulp van de Bluetooth-technologie. Daarnaast is het mogelijk om muziek af te spelen van een USB-stick.
In enkele seconden ingesteld U hoeft de HT-S20R bijna alleen maar uit te pakken. Steek de stekker in het stopcontact en sluit de barspeaker en achterspeakers aan via verbindingen met kleurcoderingen. Plaats de bedrade subwoofer en achterspeakers in positie en geniet van echt 5.1-kanaals Surround Sound.
HDMI ARC Met HDMI ARC (Audio Return Channel) kunt u het systeem met slechts één kabel aansluiten op compatibele tv's, wat zorgt voor minder gedoe met kabels.
Optische en analoge ingang Als uw tv niet compatibel is met HDMI ARC kunt u alsnog genieten van de Sony HTS20R door deze aan te sluiten via de optische of de analoge ingang.