Samsung 372W, 5.1.2Ch, Dolby Atmos, DTS-X, Wireless Subwoofer, Center spk, wireless rear spk with up-firing incl., Bluetooth, Wifi, HDMI 4K, Smart Things, Harman Kardon soundbar luidspreker 7.1.4 kanalen 512 W Grijs

749,- 699,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Samsung 372W, 5.1.2Ch, Dolby Atmos, DTS-X, Wireless Subwoofer, Center spk, wireless rear spk with up-firing incl., Bluetooth, Wifi, HDMI 4K, Smart Things, Harman Kardon soundbar luidspreker 7.1.4 kanalen 512 W Grijs

Echt 7.1.4ch-geluid

Het geluid beweegt in drie dimensies, voor een echte 7.1.4ch-ervaring.

Inclusief draadloze, naar boven gerichte achterspeakers

Wordt geleverd met draadloze, naar boven gerichte achterspeakers van Samsung – voor een echt indrukwekkend surroundgeluid.

Adaptive Sound

Optimaliseer volledig automatisch het geluid voor elke scène

Game Mode Pro

Ga helemaal op in je games met unieke instellingen voor perfecte geluidseffecten.

Overweldigend 7.1.4ch-geluid.

De soundbar zorgt voor een bioscoop-surroundervaring in je woonkamer. Laat je omringen door geluid dankzij de speakers met op- en zijwaartse geluidsrichting die je een 7.1.4ch-geluidservaring garanderen. Met object-based geluid zoals Dolby Atmos, DTS: X geniet je van adembenemend entertainment.

Opwaarts gericht geluid

Dankzij de krachtige geluidsgolven die terugkomen vanaf het plafond, lijkt het geluid je te overspoelen. De adembenemende overheadsound zorgt voor een bioscoopervaring in je eigen huiskamer.

Zijwaarts gericht geluid

Dankzij de zijwaarts gerichte speakers aan de uiteinden van de soundbar, word je volledig ondergedompeld in geluid. Vanuit alle kanten en hoeken.

Inclusief draadloze, naar boven gerichte achterspeaker

Het geluidssysteem bevat ook 2 draadloze achterspeakers die het geluid opwaarts verspreiden en jouw ultieme surround sound cinema-ervaring compleet maken. Dankzij de draadloze achterspeakers geniet je nog meer van je favoriete entertainment.

Je hoort meer met Adaptive Sound

De soundbar maakt gebruik van krachtige AI om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn

Geluid, geperfectioneerd door Audio Masters

Dankzij Samsung's innovaties op het gebied van home-entertainment en Harman Kardon's 65 jaar aan audiotechnische ervaring blijven de twee merken grenzen verleggen om home-entertainment te voorzien van het allerbeste geluid.

Hoor beter. Speel beter.

Bereid je voor op een overweldigende game-ervaring met subwoofers die elke scène tot leven brengen en opwaarts gericht geluid voor een weergaloze surround sound. Als je de soundbar aansluit op je Samsung TV schakelt hij automatisch over op Game Mode, zodat je geen tijd kwijt bent aan het instellen en je direct kunt beginnen met gamen.

Laat het originele geluid tot leven komen

Tover je muziek om tot een dynamischer geluid met meer details. Upscale al je muziekbestanden naar 32-bit voor een rijker geluid.

Altijd de beste plaats

Nu is elke plaats de beste plaats om te zitten. Met de state-of-the-art wide-range tweeter van deze soundbar geniet je overal in de kamer van een subliem geluid.

Naadloze HDR 10+-ervaring

Met de geïntegreerde 4K-verbinding is het aansluiten van 4K-videobronnen zoals je UBD of spelcomputer een fluitje van een cent. De soundbar is zelfs compatibel met HDR 10+-bronnen zodat je van geluid kunt genieten met dezelfde ongekende kwaliteit als je video's. Eén HDMI-verbinding en je bent klaar.

Draadloos muziek streamen

De Samsung Soundbar gebruikt Bluetooth om eenvoudig draadloos verbinding te maken met andere apparaten. Nu kun je overal genieten van de muziek op je telefoon, met perfect geluid en zonder kabels.

Alles onder controle met één afstandsbediening

Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. De basisfuncties van de soundbar – aan- en uitzetten, het volume en de geluidseffecten – bedien je met de afstandsbediening van je Samsung TV via de TV-interface.

Slimmer luisteren met SmartThings

Met SmartThings kun je luidsprekers aan je netwerk toevoegen, voor meer controle over het geluid in je hele huis. Dit is 'connected living' op een totaal nieuw niveau!

Vestigings adres: Gildenstraat 7
Telefoonnummer: 033-2472872
KVK nummer: 08018064