Philips 55OLED754/12 tv 139,7 cm (55'') 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Zwart

1 399,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Philips 55OLED754/12 tv 139,7 cm (55'') 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Zwart

De Philips 55OLED754/12 is een 55 inch (140 cm) 4K Ultra HD televisie. De televisie beschikt over een OLED scherm, waardoor alle pixels een eigen kleur kunnen produceren. Hierdoor verhoogt het contrast en de helderheid van de kleuren. De tv beschikt daarnaast over een P5 beeldprocessor. Deze zorgt voor een zeer realistische en natuurgetrouwe beeldweergave. Door het smart tv systeem stream je gemakkelijk je favoriete muziek, films en series naar de televisie. Belangrijkste kenmerken

  • Dolby Vision
  • 100 Hz beeldverversing
  • Smart tv
Smart tv Stream gemakkelijk je favoriete films en series naar de televisie. Met deze smart tv van Philips is dat een fluitje van een cent! Dolby Vision Geniet door midel van Dolby Vision van levensechte beelden. Dolby Vision zorgt voor een hogere beeldhelderheid, een hoger contrast, dynamischere kleuren en een over het geheel genomen intensere ervaring. 100 Hz beeldverversing Door de 100 Hz beeldverversing mis jij geen moment van je favoriete film of serie. De snelle beeldverversing zorgt voor een vloeiende beeldweergave. 4K Ultra HD voor ongelooflijke details Geniet van een hogere kleurenbereik en hogere helderheid door 4K Ultra HD. In combinatie met de snelle beeldverversing zorgt dit voor een geweldige beeldkwaliteit.
Let op: Deze televisie is compatibel met Ziggo en andere providers in combinatie met een CI+ module vanaf versie 1.3V. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. Deze handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. Deze televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.

Europese modellen Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.