LG OLED55B8PLA 55'' 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Zwart, Grijs LED TV

1 219,-
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
LG LG afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Zwart Grijs grijs,zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over LG OLED55B8PLA 55'' 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Zwart, Grijs LED TV

Met de LG OLED55B8 haal je een fantastische 55" grote OLED tv in huis met krachtige beeldeigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan 100% zwart weergave, Dolby vision en Cinema HDR ondersteuning en een krachtige processor voor ongekende beeldkwaliteit. Ervaar films en series zoals de maker het bedoeld hebben; in overweldigende OLED kwaliteit. Zelfs Full-HD beeldmateriaal wordt dankzij de ingebouwde 4K upscaler omgezet naar een vier keer hogere resolutie.

Belangrijkste kenmerken:
- Perfect zwart. Verbluffend contrast.
- Het nieuwe brein, α7 Intelligent Processor
- Cinema HDR, toont wat de filmmaker bedoelt
- Dolby Atmos® Bioscoopgeluid bij je thuis
- Naadloze integratie in jouw omgeving


Perfect zwart. Verbluffend contrast.
Perfect zwart zorgt voor een enorm contrast dat vele mogelijkheden biedt .Dit verbazingwekkende contrast voegt diepte toe aan alle kleuren, met details en texturen wat zorgt voor een levensechte ervaring. De LG OLED TV garandeert perfect zwart met meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels die ook zelf hun eigen lichtsterkte regelen. Alle kleurenpracht komt naar boven, de verborgen details worden zichtbaar en komen tot leven.

Een slim brein α7 Intelligente Processor
Samen met de intelligente a7 (Alpha7) processor biedt de exclusieve verwerkingstechnologie van LG tv's rijke kleuren en diepe details waarbij verborgen schoonheid tot leven komt.

2-stappen ruisonderdrukking
De α7 intelligent processor biedt nauwkeurige ruisreductie, minder korrel en banding voor helderder beeld. Het verbetert de helderheid en vloeiendheid van beelden.

Actieve diepteverbetering
De α7 Intelligente Processor biedt een unieke verbetering van het beeld door analyse die de contrastverhouding verhoogt. Gebieden met objecten worden van de achtergrond gescheiden en zo krijgt het beeld meer diepte.

Nauwkeurige ware kleuren
De α7 Intelligente Processor heeft een breed kleurenspectrum om nauwkeuriger en rijkere kleuren weer te geven. Kleurvervorming wordt minimaal en zo kun je genieten van beelden met waarheidsgetrouwe kleuren.

Cinema HDR - toont wat de filmmaker bedoelt
Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker weer. Geniet van een echte bioscoopervaring bij je thuis met Dolby Vision™ en geavanceerde HDR van Technicolor evenals HDR10 Pro en HLG Pro.

Dolby Vision™, de keuze van de grootste Hollywoodstudio's
Dolby vision is de populairste en meest geavanceerde HDR-oplossing.
Het levert hoogwaardige filmbeelden zoals ze bedoeld zijn, met verwerking van 170.000 frames voor een film van twee uur.

Technicolor - Hollywoods kleurexpertise bij je thuis
Technicolor gebruikt LG OLED TV's als referentiescherm van consumenten in de productie van de huiskamerversies van grote Hollywoodfilms en tv-programma's zodat gebruikers de allerbeste kijkervaring beleven.

Verbeterde HDR10 Pro en HLG Pro
Standaard HDR10 Pro en HLG Pro worden weergegeven met LG's eigen algoritme.
Alle soorten content worden weergegeven met verbluffende helderheid door toepassing van dynamische toonmapping, frame per frame.

Dolby Atmos® - Bioscoopgeluid bij je thuis
Dolby Atmos® zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart – zelfs boven je hoofd – waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. In combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoopervaring.

Naadloze integratie in jouw omgeving
Een TV met een extra stijlelement in jouw woonomgeving. De LG OLED TV tilt het design van jouw woning naar een hoger niveau.