Witte LG C1 OLED77C16LA - 4K OLED TV (Benelux Model)

3 120,37
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
LG
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte LG C1 OLED77C16LA - 4K OLED TV (Benelux Model)

De LG C1 77 inch OLED TV is een lust voor het oog. De zelfoplichtende pixels in de LG OLED77C16LA zorgen voor een werkelijk spectaculaire beeldkwaliteit en een hele reeks design mogelijkheden, terwijl de nieuwste geavanceerde technologieën helpen om een ongekend niveau van verwondering te bieden. Dit is alles wat je leuk vindt aan tv - op alle manieren beter.
Wat maakt OLED anders dan al het andere? Het antwoord is zelfoplichtende pixels. Een zelfoplichtende displaytechnologie die het verschil maakt voor je kijkervaring. In tegenstelling tot led-tv's die beperkt worden door backlight-technologie, zijn LG OLED-tv's in staat tot extreem realisme en unieke designs.
Zelfoplichtende pixels 100 miljoen redenen om van OLED te houden. Als het op beeldkwaliteit aankomt, verslaat OLED LED op alle punten. Dat komt omdat OLED miljoenen zelfoplichtende pixels heeft die perfect zwart en nauwkeurige kleuren produceren. Het resultaat is een kijkervaring als geen ander.
Thuisbasis van al je favorieten Toegang tot Disney+, de Apple TV-app, Netflix. Kies uit de nieuwste films, tv-shows, documentaires en live sport en meer, je vindt ze allemaal hier op één plek. Dolby Vision IQ en Dolby Atmos Een transformerende tv-ervaring. Dolby Vision IQ past op intelligente wijze de beeldinstellingen aan op basis van de inhoud en de omgeving, terwijl Dolby Atmos multidimensionaal surround-geluid levert - een krachtige combinatie die adembenemende cinematografische resultaten oplevert.

Filmmaker mode De visie van de regisseur tot leven gebracht. Filmmaker mode schakelt het afvlakken van bewegingen uit met behoud van de originele beeldverhoudingen, kleuren en beeldsnelheden. Hiermee wordt de oorspronkelijke visie van de regisseur nauwkeurig weergegeven, zodat je de film beleeft zoals hij bedoeld was.
HDR 10 Pro Geniet er ten volle van. LG's eigen dynamisch bereik-technologie, HDR 10 Pro, past de helderheid aan om kleuren te verbeteren, elk klein detail te onthullen, en levensechte helderheid te brengen in elk beeld - het versterkt ook reguliere HDR-content. Nu zullen al je favoriete films en programma's van begin tot eind levendiger en helderder zijn.
OLED Gaming Het is game over voor de concurrentie. LG OLED TV geeft je een voorsprong met een snelle respons, de nieuwste gamefuncties en een 120Hz-scherm voor een vloeiende game-ervaring. Dit is de ultieme tv voor je gaming setup.
Partnerships met leiders uit de gamingindustrie Een onverslaanbare combinatie. LG blijft samenwerken met toonaangevende bedrijven om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke gaming-ervaring krijgt. We zijn een samenwerking aangegaan met NVIDIA en AMD om LG OLED TV de enige G-SYNC en AMD FreeSync Premium gecertificeerde tv te maken. We werken ook samen met AMD FreeSync. Bovendien hebben we onze krachten gebundeld met Xbox om het volledige potentieel van next-gen gaming te ontketenen, door de officiële tv-partner te worden van de Xbox Series X-console. Combineer dit alles met de verbluffende beeldkwaliteit en ultrasnelle responstijden van OLED en je haalt gegarandeerd het maximale uit je games, elke keer dat je speelt.
De nieuwste gamingspecificaties Speel op het hoogste niveau. LG OLED TV's hebben een reactietijd van 1 ms, terwijl de ondersteuning voor VRR, ALLM en eARC voldoet aan de nieuwste HDMI 2.1-specificaties. Deze functies maken snel bewegende inhoud in hogere resolutie en vloeiende, gesynchroniseerde graphics mogelijk, waardoor je een levensechte ervaring krijgt en meer kans hebt om te winnen. Game Optimizer Ongekende niveaus van controle. Game Optimizer brengt al je spelinstellingen op één plek. Het beeld wordt automatisch aangepast om de graphics te optimaliseren, ongeacht het type spel dat je speelt. Je kunt ook zowel NVIDIA G-SYNC- als AMD FreeSync-technologieën inschakelen, zodat al je games helderder en vloeiender zijn met minder vertraging, haperen en tearing. OLED Motion Pro Je hebt nog nooit zo'n beweging gezien. Geavanceerde motion handling-technologie