Sony BDV-N9200W 5.1 3D Blu-ray home cinema systeem Wit Bluetooth, NFC, Smart TV, WiFi

1 119,- 1 049,-
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Sony BDV-N9200W 5.1 3D Blu-ray home cinema systeem Wit Bluetooth, NFC, Smart TV, WiFi

Het baanbrekende geluid van home-entertainment


Audio met hoge resolutie - muziek zoals de artiest die bedoeld heeft: Bij audio met hoge resolutie wordt analoog geluid naar digitaal geconverteerd met een hogere snelheid en grotere precisie dan cd-geluid. Audio met hoge resolutie krijgt een grotere snelheid, 24-bits/96 Hz, voor meer details en subtiliteiten in uw muziek. Uw nummers precies zo horen als ze zijn opgenomen, zonder geluidscompromissen..

Zuiverdere muziek met Digital Sound Enhancement Engine: DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) tilt opgeschaald geluid naar een betere kwaliteit dan van een cd. Door met de algoritmen van Sony de harmonische en subtiele muzikale structuren te herstellen die verloren gaan bij het comprimeren van geluidsbestanden, kunnen luisteraars genieten van een geluidsweergave met een definitie dichter bij de originele opname..

Geniet van elke noot met de Digitale S-Master HX-versterker: Bij traditionele versterkers zijn meerdere digitaal-naar-analoogconversies nodig, elk van invloed op de kwaliteit. De Sony S-Master HX-versterker is 100% digitaal voor vermogen zonder vervorming. Een DSP (Digital Signal Processor) analyseert uw digitale bestand. Vervolgens converteert de S-Master HX het signaal naar een analoge golf die dichter bij audio met hoge resolutie ligt. Ten slotte loopt het signaal door een Low Pass-filter (LPF) voor een nauwkeurige geluidsweergave..

Gemaakt om te luisteren met ClearAudio+: ClearAudio+ optimaliseert audio-indelingen en past automatisch tv-geluidsinstellingen aan voor een meeslepende luisterervaring, exclusief voor Sony. Luister naar muziek, dialoog en Surround-effecten met een hogere resolutie en helderheid, ongeacht waar u naar kijkt..

Meer vermogen, minder ruimte met Magnetic Fluid-speakers: De Magnetic Fluid-technologie, ontwikkeld voor NASA, wordt door Sony nu in audio voor thuis toegepast. Doordat er geen demper nodig is, verkleint Magnetic Fluid de ruimte tussen spreekspoel en diafragma; dit leidt tot een betere signaaloverdracht, minder vervorming en een kleinere speaker..

5.1-kanaals surround sound en RMS-vermogen: Luister als nooit tevoren met 5 speakers en een krachtige subwoofer, die intens Surround Sound cre