Witte LIPA TX 8 Max Octacore 4K Tv Box / 3 GB RAM / 16 GB ROM / 4K Android Tv box/ Android 7.1

104,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte LIPA TX 8 Max Octacore 4K Tv Box / 3 GB RAM / 16 GB ROM / 4K Android Tv box/ Android 7.1

Wilt u een razendsnelle Tv box met een Octacore-processor, 3 GB werkgeheugen en Android 7.1? Dan is de TX 8 Max een juiste optie voor u. Veel snelheid en een makkelijke werking!

Processor, snelheid en harde schijf

De TX 8 Max bezit een Octacore-processor met 8 kernen. Dit betekent dat het dubbel zoveel kernen bevat als een Quadcore. Gepaard met een werkgeheugen van 3 GB betekent dit dat de Tv box enorm snel werkt. In de praktijk betekent dit dat u meer apps en programma's tegelijkertijd kan runnen zonder dat de Tv box vastloopt. Dit biedt u meer mogelijkheden dan een tragere Tv box. Ook heeft de Tv box een harde schijf van 16 GB waar u allerlei bestanden op kunt slaan. Dit kunt u ook uitbreiden via microSD-kaarten of externe harde schijven.

Internet en aansluitingen

U kunt de TX 8 Max gemakkelijk met internet verbinden via Wifi, een internetkabel of met een 3G-internetdongle. Mits u internetverbinding heeft, kunt u de Tv box gemakkelijk gebruiken en beginnen met een groots avontuur. Daarnaast bevat de TX 8 Max twee usb-aansluitingen en aansluitingen voor microSD, ethernetkabel, voor de adapter, HDMI en AV. Met de HDMI-aansluiting kunt u de box verbinden met uw televisie, de HDMI-kabel ontvangt u tevens ook in dit pakket. Ook bezit de TX 8 Max een bluetooth 4.0 versie.

Android 7.1 en resolutie

De Tv box draait op het besturingssysteem Android 7.1. Dit systeem biedt u veel mogelijkheden en als er updates zijn voor de Tv box, zal het systeem deze automatisch weergeven. Het apparaat kan ook een zeer hoge resolutie aan, namelijk Ultra HD en dus 4K. Dit biedt u natuurlijk extra mogelijkheden, zo kunt u de scherpste media bekijken met de Tv box.

Kodi en andere apps

De TX 8 Max bezit geen geïnstalleerde Kodi en wij installeren geen add-ons voor u voor. Kodi, Spotify, Netflix en vele andere apps kunt u downloaden via de Google Playstore of het internet.

In het pakket ontvangt u de TX 8 Max, een voeder, een HDMI-kabel, een handleiding en een afstandsbediening.Daarnaast ontvangt u ook een tweejarige fabrieksgarantie en de service van Majstra.

Wilt u meer technische informatie inzien? Dan kunt u hieronder klikken op het kopje "specificaties"