Witte Lipa TX 8 Max Octacore 4K Tv Box / 3 GB RAM / 16 GB ROM / 4K Android Tv box

104,99
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Lipa TX 8 Max Octacore 4K Tv Box / 3 GB RAM / 16 GB ROM / 4K Android Tv box

Wilt u een razendsnelle tv Box met een octacore-processor, 3 GB werkgeheugen en Android 6.0? Dan is de TX 8 Max een juiste optie voor u. Veel snelheid en een makkelijke werking!

Processor, snelheid en harde schijf

De TX 8 Max bezit een octacore-processor met 8 kernen. Dit betekent dat het dubbel zoveel kernen bevat als een quad-core. Gepaard met een werkgeheugen van 3 GB betekent dit dat de tv box enorm snel werkt. In de praktijk betekent dit dat u meer apps en programma's tegelijkertijd kan runnen zonder dat de tv box vastloopt. Dit biedt u meer mogelijkheden dan een tragere tv box. Ook heeft de tv box een harde schijf van 16 GB waar u allerlei bestanden op kunt slaan. Dit kunt u ook uitbreiden via microSD-kaarten of externe harde schijven.

Internet en aansluitingen

U kunt de TX 8 Max gemakkelijk met internet verbinden via wifi, een internetkabel of met een 3G-internetdongle. Mits u internetverbinding heeft, kunt u de tv box gemakkelijk gebruiken en beginnen met een groots avontuur. Daarnaast bevat de TX 8 Max drie usb-aansluitingen en aansluitingen voor microSD, ethernetkabel, voor de adapte, HDMI en AV. Met de HDMI-aansluiting kunt u de box verbinden met uw televisie, de HDMI-kabel ontvangt u tevens ook in dit pakket. Ook bezit de TX 8 Max een bluetooth 4.0 versie.

Android 6.0 en resolutie

De tv box draait op het besturingssysteem Android 6.0 Marshmallow. Dit systeem biedt u veel mogelijkheden en als er updates zijn voor de tv box, zal het systeem deze automatisch weergeven. Het apparaat kan ook een zeer hoge resolutie aan, namelijk Ultra HD en dus 4K. Dit biedt u natuurlijk extra mogelijkheden, zo kunt u de scherpste filmpjes bekijken met de tv box.

Kodi en andere apps

De TX 8 Max bezit al Kodi en deze kunt u natuurlijk zelf invullen met allerlei add-ons die u erop wilt hebben. Wij hebben handige tips op onze blogpagina weggegeven hoe u dit gemakkelijk zelf kunt installeren. Daarnaast kunt u via de Google Playstore en het internet meerdere apps en programma's downloaden. Ook kunt u zo via Netflix films en series bekijken. Wij hebben de belangrijkste apps als Kodi, Netflix en Playstore al voor u voor ge