Sony 4K Ultra HD TV KD55XE9005BAEP

1 399,-
De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Sony 4K Ultra HD TV KD55XE9005BAEP

De Sony KD55XE9005 Ultra HD Smart TV zorgt dat je nooit meer van de bank af komt. Een prachtig beeld dat mogelijk wordt gemaakt door de 4K HDR Processor X1Extreme. Deze processor zorgt voor levensechte beelden waarbij de 4K HDR-beelden nog verder verbeterd zijn. Maak van jouw televisie een digitale recorder, geen andere apparaten heb je meer nodig om jouw favoriete programma's op te nemen. Druk op de knop en het wordt opgenomen. Met de Motionflow XR geniet je van vloeiende en scherpe details, deze technologie zorgt voor extra frames en voegt deze tussen de originele toe. Hierdoor geniet je nog intenser. Voor de Smart TV functionaliteit word Android TV gebruikt. Android TV bied alle gemakken die we van dit systeem gewend zijn, apps en games vanuit de Google Store zijn allemaal te downloaden en te gebruiken op de tv. Verder is deze tv voorzien van gemakken zoals, WiFi, Clear Audio+, verbinden met jouw smartphone, spraakbesturen, Voice Search en ga zo maar door.

De belangrijkste kenmerken van de Sony KD-55XE9005:

  • 4K High Dynamic Range

  • 4K HDR Processor X1

  • X-tended Dynamic Range PRO

  • Android TVPlus- en minpunten
1000Hz Motionflow XR zorgt voor zeer vloeiende beelden
4K HDR (High Dynamic Range)
Android TV (o.a. apps, games, Google Cast en voice control)
Met local dimming voor diepere zwartwaarden
Inclusief Voice Remote
Geen 3D

De realiteit wordt onthuld met X-tended Dynamic Range PRO
Het unieke algoritme voor achtergrondverlichting reproduceert een veel breder helderheidsbereik dan een conventionele led-tv voor stralende wittinten en diepe zwarttinten. Wanneer dat wordt gecombineerd met een HDR-signaal ervaar jehet beeld als nog stralender, omdat de kwaliteit van het HDR-beeld verder wordt verbeterd met levendigere kleuren.

4K HDR Processor X1: Gedetailleerder, natuurlijker, realistischer
De 4K HDR Processor X1 met Object-based HDR remaster en Super Bit Mapping 4K HDR-technologie zorgt voor zuivere kleuren bij hogere helderheid voor natuurlijke beelden. Zie alle beelden tot leven komen met meer diepte, details en structuur.

TRILUMINOS-display: Extra kleuren, extra helderheid
Meer kleuren zorgen voor meer realisme. Een TRILUMINOS-display heeft een speciaal ontwikkeld tegenlicht en wijst op selectieve wijze kleuren uit het brede kleurbereik toe, zodat subtiele kleuren niet oververzadigd en onnatuurlijk overkomen. Je geniet van levendige, authentieke beelden die de emotie in elke scène opwekken.

Beleef elk detail opnieuw dankzij 4K X-Reality PRO
Ontdek een spannende wereld vol uitzonderlijke helderheid waarin elke pixel prachtig wordt verbeterd. De afzonderlijke onderdelen van elke scène worden geanalyseerd en vergeleken met een speciale beelddatabase die op onafhankelijke wijze de structuur, het contrast, de kleuren en randen verwerkt. Het verschil is duidelijk: uiterst levensechte details, waar je ook naar kijkt.

Verken nieuwe werelden met Android TV
Jouw Smart TV is nu nog slimmer. Geniet van de leukste functies van jouw smartphone en tablet op een mooi, groot BRAVIA-scherm. Android TV met geavanceerde spraakbesturing om verbinding te maken met en toegang te krijgen tot content, van films en tv-programma's tot duizenden apps, simpelweg door uw stem te gebruiken.

Smal aluminium frame
Het smalle aluminium frame geeft de tv een strakke en aantrekkelijke look, zodat alle aandacht op het scherm wordt gevestigd voor het beste entertainment.

Kabelbeheer
Houd kabels uit het zicht. Al jouw kabels kunnen keurig worden geordend aan de achterkant van de tv en weggeleid via de standaard, zodat alles er netjes uitziet.

Voorkant zonder kabels
Verberg alle kabels van jouw decoders of Blu-ray-spelers in de unieke standaard.

Motionflow XR houdt de actie soepel gaande
Geniet van vloeiende en scherpe details, zelfs in snel bewegende beelden met Motionflow XR. Deze innovatieve technologie maakt extra frames en plaatst deze tussen de originele frames. De belangrijkste visuele factoren van opeenvolgende frames worden vergeleken en daarna wordt de gedurende een fractie van een seconde gemiste actie in de beelden berekend. Bij sommige modellen worden tevens zwarte frames ingevoegd voor een ware bioscoopervaring zonder ruis.

Object-based HDR remaster
Object-based HDR remaster analyseert de objecten in elke scène afzonderlijk en optimaliseert zo de kleuren en het contrast. Alles waarnaar je kijkt, komt dichter in de buurt bij HDR. Donkere delen worden donkerder, lichte delen worden helderder en alles ertussenin wordt nauwkeuriger verlicht. Zo wordt elke scène realistischer dan ooit mogelijk was op onze tv's.

Super Bit Mapping 4K HDR
Door kleurlijnen te minimaliseren zorgt Super Bit Mapping 4K HDR voor een vloeiender, natuurlijker beeld. Dankzij de krachtige 14-bits signaalverwerking worden de vaste kleurlijnen van een 8-bits of 10-bits bron doorbroken. De gradatie wordt opgeschaald naar een equivalent van 14-bits, met 64 keer zoveel kleurniveaus. Gezichten, zonsondergangen en andere scènes met subtiele kleurgradatie worden prachtig gereproduceerd

Zeg wat je wilt zien met Voice Search
Minder tijd kwijt met bladeren en meer tijd om te kijken. Voice Search voor Android TV geef je de kracht van Google, en zorgt dat je bij verschillende diensten content kunt vinden zonder tekst te moeten voeren. Je kunt ook aanbevelingen ontvangen. Als je bijvoorbeeld om 'romantische komedies' vraagt, wordt er een lijst met geschikte opties weergegeven.

Contentbalk: vind alles snel
Met de discrete contentbalk vind je snel de film, het tv-programma of de video waarnaar je zoekt. Als je de contentbalk opent, kun je blijven kijken terwijl je scant wat het aanbod is van live tv, video on demand, gedownloade programma's en nog veel meer. Je kunt de contentbalk zelfs aanpassen zodat hij de content die je het vaakst zoekt het eerst toont.

Chromecast ingebouwd: werkt goed samen met jouw andere apparaten
BRAVIA heeft Chromecast ingebouwd, zodat je op eenvoudige wijze je favoriete entertainment, zoals YouTube of Netflix, van je persoonlijke apparaat naar het verbluffende BRAVIA-scherm kunt streamen. Je kunt streamen vanaf Android, iOS of jouw laptop.

Google Play: Een wereld vol content en apps
Ontdek films en tv-programma's, games en nog veel meer via Google Play. Geniet op een geheel nieuwe manier van een enorm en alsmaar groeiend assortiment apps op jouw tv.

Gemaakt om te luisteren: ClearAudio+
Jouw luisterervaring wordt net zo levensecht als uw kijkervaring. ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende ervaring waarin het geluid overal vandaan lijkt te komen. Luister naar muziek, dialogen en surround-effecten met meer helderheid en contrast, waar je ook naar kijkt.

DSEE geeft je digitale muziek meer detail
Internetvideo met lage resolutie, gemiste tv-programma's en andere sterk gecomprimeerde audiobestanden klinken niet altijd even geweldig. Een grote hoeveelheid informatie wordt weggegooid als digitale audio wordt gecomprimeerd. Met DSEE-technologie (Digital Sound Enhancement Engine) worden verloren frequentiecomponenten (met name hoge frequenties) hersteld voor een natuurlijk geluid dat ruimer aanvoelt.

Clear Phase voor gebalanceerde en vloeiende frequenties
BRAVIA maakt gebruik van een krachtig computermodel om onnauwkeurigheden in de speakerrespons te analyseren en hiervoor te compenseren. Dit gebeurt door met grotere precisie een 'sampling' van de speakerfrequentie uit te voeren. Deze informatie wordt opnieuw ingevoerd om eventuele pieken of dalen in de natuurlijke respons van de speaker te verwijderen, wat resulteert in een pure, natuurlijke audio met een vloeiende, gelijkmatige weergave van alle frequenties.

S-Force Front Surround van bioscoopkwaliteit
Geniet van een overweldigende geluidsweergave die je midden in de actie plaatst. S-Force Front Surround bootst de manier na waarop het brein verbanden legt tussen verschillende geluidsbronnen voor het juiste volume, de vertraging en het spectrum van het geluid – met alleen de linker- en rechterspeakerkanalen. Doordat op natuurlijke wijze driedimensionale geluidsvelden worden gesimuleerd, kun je genieten van rijke hifi-audio in een breder luistergebied.

Verander uw tv in een digitale recorder: USB HDD-opname
Sla jouw favoriete tv-programma's op een externe vaste USB-schijf op en geniet hiervan wanneer je maar wilt. Opname op USB HDD maakt One-touch- en timeropname van een digitale uitzending op een USB HDD-apparaat met een capaciteit tot 2 TB mogelijk. Terwijl het programma wordt weergegeven, druk je op REC om het opnemen te starten. De opname wordt weer automatisch gestopt aan het einde van het programma.