Samsung Qe32ls03t Full Hd Smart Qled Tv -the Frame-32inch | Welhof; Dé Outlet Store Van De Benelux | Welhof; Dé Outlet Store Van De Benelux

349,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Samsung Qe32ls03t Full Hd Smart Qled Tv -the Frame-32inch | Welhof; Dé Outlet Store Van De Benelux | Welhof; Dé Outlet Store Van De Benelux

Samsung The Frame is zo ontworpen dat de tv naadloos op gaat in jouw interieur. Dankzij de lijst en de mogelijkheid de The Frame naadloos aan de muur te hangen lijkt het net een echt schilderij. Je kunt er ook geweldige kunst op tonen, waarbij de beeldkwaliteit er voor zorgt dat jij je in een echte galerij waant.

Om de prijzen van televisies bij Bol.com zo scherp mogelijk te maken verkopen wij televisies die bestemd zijn voor de Benelux markt en televisies die bestemd zijn voor de Europese markt. De gebruikerservaring van je televisie verandert hierdoor niet. Lees onderaan de productbeschrijving meer over Europese televisiemodellen en wat dit kan betekenen voor de aankoop van jouw televisie. Aan te passen naar jouw eigen stijl Met de Art Mode kun jij zelf bepalen welke kunst er wordt getoond. Samsung beschikt over een enorme collectie kunst waar je uit kunt kiezen. Bovendien leert The Frame welke kunt jij mooi vindt n zal hij door middel van de Auto Curation jou ook aanbevelingen doen met nieuwe en populaire kunstwerken. Kijk je liever naar jouw eigen foto’s dan naar kunst? Ook dat kan. Met een USB-stick of zelfs direct vanaf jouw smartphone kun je jouw favoriete foto’s uploaden. Het is zelfs mogelijk om een filter toe te passen, om jouw foto’s nog artistieker te maken, of een passe-partout voor het echte schilderij-effect. Geweldig beeld Uiteraard heeft Samsung er ook weer alles aan gedaan om The Frame geweldig beeld te geven. Niet alleen de kunst wordt perfect weergegeven, maar ook als je naar een film kijkt geniet je van haarscherp beeld met prachtige kleuren. Het QLED scherm met Quantum Dot-technologie zorgt voor 100% kleurvolume voor prachtig helder beeld. De Dual LED-technologie vergroot het contrast op basis van de achtergrondtemperatuur voor optimale kleurtonen. Het resultaat heeft superrealistische kleuren en rijke details. Past in elk interieur en elke ruimte Voor The Frame maakt het niet uit waar je hem plaatst, hij is altijd naadloos in jouw interieur te integreren. Om te beginnen is The Frame met de No Gap Wall-mount naadloos op te hangen aan de muur. Alle randapparatuur kan worden aangesloten op de One Connect Box zodat er slechts een dunne kabel naar de tv hoeft en jij niet alle kabels hoeft weg te werken. Daarnaast zijn er losse lijsten verkrijgbaar zodat je niet alleen het beeld, maar ook de lijst naar jouw eigen stijl kunt aanpassen. The Frame past zichzelf ook nog eens actief aan naar de ruimte waarin hij staat. De helderheidssensor detecteert het omgevingslicht en past de helderheid van het beeld aan voor een realistische en natuurlijke weergave. The Frame heeft ook een bewegingssensor waardoor de tv weet of er mensen in de kamer zijn. Is er niemand, dan gaat het beeld uit. En waar aan als er iemand en kamer in komt lopen.

Extra informatie: Deze televisie is compatibel met Ziggo en andere providers in combinatie met een CI+ module vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Mocht u toch problemen ervaren met het gebruik van uw CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. Deze handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. Deze televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'. Europese modellen Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten televisies die via bol.com verkocht worden naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij zorgen er in dat kader voor dat Europese modellen goed werken, dat er een Nederlandstalige handleiding beschikbaar is. Mocht je toch nog problemen ervaren, neem dan contact op met onze klantenservice. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.