Zwarte Salora Travel TV 24 inch LED9109CTS2 tv 61 cm (24'') 12 en 230 Volt HD Satelliet

307,99
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart diverse kleuren

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Salora Travel TV 24 inch LED9109CTS2 tv 61 cm (24'') 12 en 230 Volt HD Satelliet

De LED9109 zijn prachtige zwarte 20" 22" en 24" HD LED televisies met 100Hz BPR technologie en met ingebouwde DVB-S/S-2/T/C Mpeg4 tuner met CI+ support.
Uitgerust met een USB mediaspeler voor het afspelen van films, foto's en muziekbestanden.
De Salora 20LED9109 en de Salora 22LED9109 zijn gecertificeerd voor Digitale TV van CanalDigitaal, TV Vlaanderen, UPC en Ziggo.
Tevens kan de tv gebruikt worden voor digitenne van kpn.
De tv is geschikt voor zowel 12volt als 230volt, dus een ideale camping tv
Deze Salora 24LED9109 LED tv van 20 inch (61 cm) is ideaal voor in de boot, camper of caravan. De Salora 20LED9109 beschikt over een ingebouwde satellietontvanger en is officieel gecertificeerd door Canal Digitaal. Dat betekent dat de werking i.c.m. de smartcard van CanalDigitaal gegarandeerd is. Deze Salora televisie is uitgevoerd in mat zwart en beschikt over een 100 HZ scherm dat garant staat voor een prima beeldkwaliteit. Het ingebouwde kaartslot is naast satellietontvangst (DVB-S / S2) ook geschikt voor de CI+ modules van Ziggo en UPC (DVB-C) en de module van KPN (DVB-T). De televisie beschikt ook over ingebouwde USB mediaspeler waarop d.m.v. een externe harde schijf of USB-stick foto's, films en muziek kunnen worden afgespeeld. De Salora 20LED9109 is de ideale tv voor iedereen die zo min mogelijk apparatuur en kabels in de camper of caravan wil hebben. Een losse satellietontvanger is immers niet meer nodig. De antennekabel kan rechtstreeks vanaf de (automatische) schotelantenne op de televisie worden aangesloten. De de certificering door CanalDigitaal garandeert een prima werking.

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.