Philips 4000 series Ultraslanke Full HD LED-TV 22PFS4232/12 LED TV

159,-
De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Philips 4000 series Ultraslanke Full HD LED-TV 22PFS4232/12 LED TV

Ben je vaak van huis en wil jij je televisie meenemen? Met de Philips 22PFS4232 kan dat! Deze televisie beschikt over een 12 volt aansluiting waardoor jij de Philips gemakkelijk mee kan nemen op reis en in de caravan. Hiernaast beschikt de televisie over een Full HD LED scherm, twee HMDI ingangen en een USB ingang waarop jij al jouw favoriete video's en foto's kan laten zien.

Onze specialist adviseert deze tv voor:
Kleinere ruimtes als een slaapkamer, keuken of bij een kijkafstand tot 2 meter.
Het bekijken van reguliere tv-uitzendingen, films en series. Dit is een instap tv met uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Ook goed te gebruiken voor:
Gebruik in combinatie met een CI+ module, waardoor je geen extra kastje van je provider hoeft te gebruiken. Je steekt gemakkelijk de CI+ module (met smartcard) in je tv en hebt op deze manier ook geen tweede afstandsbediening meer nodig.

Deze tv wordt niet aanbevolen voor:
Het bekijken van 4K Ultra HD films, series of games, dat 4x zoveel pixels bevat als Full HD materiaal. Wil je wel 4k kunnen bekijken? Bekijk dan al onze 4K Ultra HD tv's.
Het gebruiken van apps als Netflix en YouTube. Het is niet mogelijk om deze tv aan te sluiten op het internet. Bekijk hiervoor al onze tv's met Smart-tv functie.

Kenmerken van de Philips 22PFS4232

Compacte draagbare TV
Altijd van de partijStijlvol, compact en licht. Met deze kleine TV kijk je eenvoudig jouw favoriete programma's in de keuken, blijf je op de hoogte van het nieuws terwijl je aan het werk bent in de garage en kun je de sportuitslagen in de gaten houden tijdens een barbecue. Deze draagbare TV is je beste maatje.

Digital Crystal Clear voor precisie die je wilt delen
Philips heeft Digital Crystal Clear ontwikkeld voor een natuurlijk uitziend beeld, ongeacht de bron. Of je nu wilt genieten van je favoriete series en films, het nieuws wilt zien of gezellig met vrienden wilt kijken, alles wordt weergegeven met optimaal contrast, en de beste kleuren en scherpte.

Full HD LED-TV Schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast
Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar je verwacht meer. Stel je eens voor: scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor een levensecht beeld.

Twee HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit
Vermijd kabelwirwar met een enkele HDMI-kabel die beeld- en geluidssignalen van jouw randapparatuur naar jouw TV overbrengt. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink heb je slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op jouw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

Met de 12-volt gelijkstroomadapter sluit u de TV aan op een mobiele voedingsbron
Sluit jouw TV onderweg gemakkelijk met een 12-volt gelijkstroomadapter aan op jouw auto, vrachtwagen, boot of 12-volt voedingsbron.

USB voor weergave van multimedia
Samen plezier hebben. Sluit jouw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort van jouw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudsbrowser op het scherm.

De Philips 22PFS4232 samengevat
Display: Full HD LED
Schermdiameter: 22 inch / 55 cm
Uitgangsvermogen: 6 W
Digitale TV: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Helderheid: 250 cd/m²
Beeldverbetering: Digital Crystal Clear
Aantal HDMI-aansluitingen: 2
Energieklasse: A
Afmetingen van set (B x H x D): 512,3 x 317 x 133,2 mm
VESA standaard: 75 x 75 mm

Standaard meegeleverd:
DC-stroomadapter
Afstandsbediening
2 AAA-batterijen
Tafelstandaard
Snelstartgids
Garantiekaart
12-volt gelijkstroomautoadapter
Brochure met wettelijk verplichte informatie en veiligheidsgegevens