Zwarte Philips 43PFS6805 - Full HD HDR LED Smart TV (43 inch)

391,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Philips 43PFS6805 - Full HD HDR LED Smart TV (43 inch)

Gewoon slim. Briljant helder. Kijken. Gamen. Genieten. Deze Full HD Philips-TV brengt u midden in de actie met een haarscherp beeld en helder geluid. Het SAPHI-dashboard geeft u eenvoudig toegang tot content en de lage invoervertraging via HDMI is ideaal voor games.

SAPHI is een snel, intuïtief besturingssysteem waarmee u immens plezier beleeft aan uw Philips Smart TV. Geniet van geweldige beeldkwaliteit en toegang met één knop tot een duidelijk pictogrammenmenu. Bedien uw TV met gemak en ga snel naar populaire Philips Smart TV-apps zoals YouTube, Netflix en meer.

Beschikbare apps
Het Saphi smart tv platform beschikt over minder apps in vergelijking met een uitgebreid smart tv platform. Hierdoor zijn niet alle apps beschikbaar op deze televisie. Zo kan het zijn dat apps als Disney+ en Spotify ontbreken. Een uitgebreid platform zoals WebOS, Tizen of Android biedt meer apps en instellingen aan.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.