Zwarte Brandt B3232HD HD Ready LED tv

129,-
De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Zwarte Brandt B3232HD HD Ready LED tv

De technologie van dit scherm laat het toe om te profiteren van een betere verversingssnelheid en zo een scherper beeld te bieden tijdens snelle bewegingen.
Volledige LED-achtergrondverlichting
Dit geeft je een contrast waardoor je gemakkelijker de details van de afbeeldingen kunt onderscheiden.
Multimedia-USB-poort
Via de USB-poort kan je je USB / harde schijf aansluiten om naar muziek te luisteren, foto's te bekijken of video's in MPEG4-, DivX- en AVI-indeling te bekijken.
Digitale recorder via USB
De ingebouwde PVR-functie (Personal Video Recording) biedt de mogelijkheid om programma's rechtstreeks op een USB-flashstation (optioneel) of op een externe harde schijf die op de USB-aansluiting van de tv is aangesloten, op te nemen.
De B3233HD is uitgerust met 3 HDMI-poorten, een video-ingang, 2 USB-poorten en een pc-VGA-ingang.

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571