Beige Goobay Premium CAT6 Gigabit netwerk opbouw wandcontactdoos met 2 RJ45 poorten - afgeschermd / ivoor

11,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Allekabels.nl


Merk:
Kleur:
beige

€3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Beige Goobay Premium CAT6 Gigabit netwerk opbouw wandcontactdoos met 2 RJ45 poorten - afgeschermd / ivoor

Premium CAT6 Gigabit netwerk opbouw wandcontactdoos met 2 RJ45 poorten - afgeschermdRealiseer eenvoudig een internetaansluiting in elke kamer in huis met deze CAT6 internetdoos. Een handige oplossing en altijd een netjes weggewerkte internetaansluiting in de buurt. Deze contactdoos kunt u in de wand monteren (inbouw), maar ook op de wand (opbouw).

Let op!Om 2 actieve internetpoorten te realiseren dient u deze wanddoos te verbinden met 2 poorten van uw modem, router of switch. Daarnaast heeft u een LSA-montage tang nodig om de netwerkkabel te verbinden met de binnenunit. Gebruik installatiekabel (met vaste aders) en geen patch kabel (met flexibele aders). Het is tevens aan te bevelen om uw netwerk te controleren met een netwerkkabeltester.

CAT6Deze wandcontactdoos volgt de CAT6 specificatie, wat betekent dat deze gebruikt kan worden in netwerken tot 1000 Mbit/s (Gigabit netwerken). Uiteraard kan deze wand doos ook uitstekend gebruikt worden in CAT5 (tot 100Mbit/s) netwerken. Aangezien veel providers in Nederland steeds hogere internetsnelheden aanbieden is het aan te bevelen een CAT6 contactdoos te gebruiken.

STPDeze wandcontactdoos is afgeschermd en daardoor geschikt voor afgeschermde netwerkkabel (S/FTP en F/UTP). Deze afscherming maakt uw netwerkverbinding aanzienlijk beter dan bij UTP, wat staat voor Unshielded Twisted Pair (niet afgeschermd). Om deze afscherming in stand te houden dient u de afscherming van de kabel ook door te koppelen.