De beste LED TV 55 inch in 2017

De beste LED TV 55 inch in 2017

Op onze webshop kun je alle prijzen vergelijken van de mooiste en grootste LED televisies. Maar wat is nu eigenlijk de beste 55 inch LED TV?

Wij geloven dat LEDTV-vergelijk.nl je de snelste weg biedt naar de goedkoopste LED TV’s. Op onze webshop kun je namelijk alle prijzen en aanbieders vergelijken van de mooiste 4K (UHD), OLED, LED en LCD TV’s, complete home cinema sets en alle denkbare TV accessoires. Maar wat is nu eigenlijk de beste 55 inch LED TV?

Samsung UE55KS8000

Samsung UE55KS8000

 

Volgens de Consumentenbond is dat de Samsung UE55KS8000. Deze LED TV is een slanke UHD televisie, waarmee je HDR video’s kunt bekijken. UHD, of Ultra HD of 4K, verschilt van Full HD in het opzicht dat de resolutie bij een UHD televisie viermaal hoger is dan het Full HD dat we nu kennen (1.920 bij 1.080 pixels). Dankzij het 10 bit scherm van de Samsung 55 inch Ultra HD TV kun je genieten van een beeld met natuurgetrouwe kleuren en een hoge contrastratio. Door de hoge contrastratio worden de verschillen tussen licht en donker nauwkeurig weergegeven en kun je bijvoorbeeld ook tijdens de donkere scènes van een film goed zien wat er allemaal gebeurt.

Samsung QE88Q9FAMLXXN

 

QLED TV van Samsung 88 inch

 

De meest luxe en uitgebreide LED TV van Samsung van dit moment is de Samsung 88 inch QLED TV. Met QLED haal je werkelijk het nieuwste van het nieuwste in huis als het gaat om TV-technologie. De Quantum Dot technologie van de Samsung GLED TV levert perfecte kleuren dankzij een innovatieve materiaal legering. De schitterende kleurenzee die van het beeldscherm af spat verandert voorgoed het idee dat je hebt van het kijken naar een TV, en biedt je ongekend kijkplezier dat nooit zal gaan vervelen. Het absurd uitgebreide kleurenpalet van deze QLED TV valt met geen enkele andere LED TV te vergelijken, waardoor je na het zien van de Samsung QE88Q9FAMLXXN nooit meer iets anders wilt!

De hoge kwaliteit van Samsung televisies

De conclusie: wil je de beste beeldkwaliteit, dan kun je het beste kiezen voor een televisie van Samsung. Om welke schermgrootte het ook gaat, het beeld is vaak zeer scherp met een goed contrast en natuurlijke kleuren. Ook op het gebied van geluidskwaliteit is een Samsung TV vaak een goede keuze, vanwege het doorgaans heldere en gebalanceerde geluid.

Tenslotte zijn ook consumenten over het algemeen erg tevreden over de TV’s van Samsung. In een onderzoek van de Consumentenbond uit 2015 werden 7000 consumenten gevraagd naar de ervaringen met hun TV. Samsung was daarbij favoriet, en maar liefst 43% van de ondervraagden die toen een Samsung televisie hadden was van plan om de volgende keer weer te kiezen voor een Samsung.